Menu
Träffa oss!

Så får du ut det mesta av Almedalsveckan

ALG_0797

Mats Janson har varit på plats i Almedalen de senaste sex åren där han framförallt har bevakat industri- och trafikfrågor för Åkesson & Currys kunder inom stål- och gruvindustrierna respektive kollektivtrafikbranschen. Även inom så nischade områden är utbudet av information enormt.

Är det lätt att drunkna i alla intryck?

– Verkligen, därför är förberedelser mycket viktigare än man kanske tror. Om du vill hinna med så mycket som möjligt är lösningen att boka möten i förväg och göra ett schema över de mest intressanta seminarierna och minglen. Boka också gärna lunchmöten och middagar i förväg.

Hur når man lättast fram med sitt budskap?

– Om du inte arrangerar ett eget seminarium eller panelsamtal kan du kommentera och ställa frågor i andra relevanta sammanhang. Genom att inkludera egna budskap kan man få uppmärksamhet och ibland till och med vända diskussioner till sin egen fördel. Och kommunicera i både egna och andras sociala medier både före, under och efter Almedalsveckan.

Vilket är ditt bästa mingeltips?

– Förbered en kort och tydlig hisspitch som inkluderar ditt viktigaste budskap. För att det ska kännas angeläget är det bra att lyfta konkreta exempel på varför detta är intressant i ett större sammanhang. Även om du inte twittrar till vardags är det en bra kanal under Almedalsveckan, inte minst för att nätverka.

 

Mats ingår i teamet från Åkesson & Curry som kommer finnas på plats i Visby, och som gärna hjälper dig att göra din närvaro framgångsrik. Vill du veta mer eller boka ett möte? Kontakta oss här.


Nyheter

Vi har fått ny ägare!

Läs mer här: Chimney köper Åkesson & Curry

Nyheter

Mingla med bravur

Sandra Grill, som är affärsutvecklare och försäljningsansvarig på Åkesson & Curry sedan 2015, har minglat med branschen i 25 år. Förbered dig, ta initiativ och glöm inte visitkorten. Fem snabba tips från vårt mingelproffs. 1. Välj mingel med omsorg Se till att få inbjudan till de mingel där du verkligen har en möjlighet att nätverka […]

Nyheter

Filmtips under Almedalsveckan

Låt andra ta del av vad ni gör i Almedalen genom att föreviga närvaron på film. Vår producent Zebastian Hall visar varför du borde lägga ner mobilen och låta ett proffs filma. Zebastian ingår i teamet från Åkesson & Curry som kommer finnas på plats i Visby, och som gärna hjälper dig att göra din […]

Nyheter

Gör din närvaro framgångsrik i Almedalen

Ulrika Häggroth har stöttat Åkesson & Currys kunder både inför och under Almedalsveckan i flera år. Ulrika, som till vardags är strateg och kundansvarig projektledare, har stor erfarenhet av att hjälpa kunderna utveckla sin kommunikation och sitt varumärke. Almedalen beskriver hon som en Roskildefestival för samhällsintresserade. Hur råder du dina kunder att bäst förbereda sin […]

Nyheter

Så får du ut det mesta av Almedalsveckan

Kommunicera ert budskap så att det verkligen når fram, mingla med framgång och hur gör du för att inte drunkna i intryck? För att få ut det bästa av Almedalsveckan gäller det att förbereda sig väl. Vår medarbetare Mats Janson har bevakat frågor direkt på plats för våra några av våra kunder i sex år och delar några av sina tips inför en av årets mest späckade veckor.

Nyheter

Vi hjälper dig att lyckas i Almedalen

Almedalen är en unik plats för att nå ut med sina budskap och bilda opinion. Samtidigt är det en utmaning att tränga genom bruset med sin kommunikation. Föratt lyckas räcker det inte att bara vara där. Det gäller att systematiskt förbereda sig inför Almedalen, vara aktiv på plats och slutligen följa upp kommunikationen efteråt. Vi […]

Nyheter

Tre år i rad: nominerad i Årets Byrå

Vi är glada över vår nominering till Årets Byrå – ett bevis för att våra kunder är nöjda med vårt arbete.

Nyheter

Årets julklapp – ett bidrag till UNICEF

God jul och gott nytt år önskar vännerna på Åkesson & Curry

Nyheter

Vi är ATG:s första externa contentbyrå!

Åkesson & Curry ska hjälpa ATG med digitalt redaktionellt innehåll riktat mot återförsäljare och ATG-ombud.

Nyheter

Dubbel vinst i Publishingpriset!

Vid årets upplaga av Publishingpriset kammade Åkesson & Curry hem priset i båda kategorierna vi var nominerade i. Bättre Liv och Paper fick varsin utmärkelse.

Vill du veta mer om Content Marketing?

Kontakta Sandra Grill