Menu
Träffa oss!
Nyheter

Nyheter

Det händer mycket hos oss på Åkesson & Curry. Nya affärsområden växer fram, vi får nya kunder, nya projekt och nya medarbetare.

Nyheter

Gör din närvaro framgångsrik i Almedalen

Ulrika Häggroth har stöttat Åkesson & Currys kunder både inför och under Almedalsveckan i flera år. Ulrika, som till vardags är strateg och kundansvarig projektledare, har stor erfarenhet av att hjälpa kunderna utveckla sin kommunikation och sitt varumärke. Almedalen beskriver hon som en Roskildefestival för samhällsintresserade. Hur råder du dina kunder att bäst förbereda sin […]

Nyheter

Så får du ut det mesta av Almedalsveckan

Kommunicera ert budskap så att det verkligen når fram, mingla med framgång och hur gör du för att inte drunkna i intryck? För att få ut det bästa av Almedalsveckan gäller det att förbereda sig väl. Vår medarbetare Mats Janson har bevakat frågor direkt på plats för våra några av våra kunder i sex år och delar några av sina tips inför en av årets mest späckade veckor.

Nyheter

Vi hjälper dig att lyckas i Almedalen

Almedalen är en unik plats för att nå ut med sina budskap och bilda opinion. Samtidigt är det en utmaning att tränga genom bruset med sin kommunikation. Föratt lyckas räcker det inte att bara vara där. Det gäller att systematiskt förbereda sig inför Almedalen, vara aktiv på plats och slutligen följa upp kommunikationen efteråt. Vi […]

Nyheter

Tre år i rad: nominerad i Årets Byrå

Vi är glada över vår nominering till Årets Byrå – ett bevis för att våra kunder är nöjda med vårt arbete.

Nyheter

Årets julklapp – ett bidrag till UNICEF

God jul och gott nytt år önskar vännerna på Åkesson & Curry

Nyheter

Vi är ATG:s första externa contentbyrå!

Åkesson & Curry ska hjälpa ATG med digitalt redaktionellt innehåll riktat mot återförsäljare och ATG-ombud.

Nyheter

Dubbel vinst i Publishingpriset!

Vid årets upplaga av Publishingpriset kammade Åkesson & Curry hem priset i båda kategorierna vi var nominerade i. Bättre Liv och Paper fick varsin utmärkelse.

Nyheter

Vi vann guld!

Vi är otroligt stolta och glada över att magasinet PAPER igår korades till Årets Kundtidning i tävlingen Svenska Designpriset. Tack för ett bra samarbete Holmen Paper!

Nyheter

Välkommen till vår Vimeokanal!

Här har vi samlat ett gäng av våra filmer. Kolla in rekryteringsfilmerna för Säpo, vår eventfilm för Lidingöloppet och många fler produktioner.

Nyheter

2 X nomineringar!

Denna gång i kommunikationstävlingen Svenska Publishingpriset för PAPER (kundtidning B2B) för vår uppdragsgivare HOLMEN Paper och Bättre liv (personaltidning) för Praktikertjänst.

Vill du veta mer om Content Marketing?

Kontakta Sandra Grill