Menu
Träffa oss!

Mingla med bravur

ALG_1337

Sandra Grill, som är affärsutvecklare och försäljningsansvarig på Åkesson & Curry sedan 2015, har minglat med branschen i 25 år. Förbered dig, ta initiativ och glöm inte visitkorten. Fem snabba tips från vårt mingelproffs.

1. Välj mingel med omsorg
Se till att få inbjudan till de mingel där du verkligen har en möjlighet att nätverka och skapa möjligheter för just ditt mål och syfte med att mingla.

2. Förbered dig
Ta reda på vilka som är där, redan i förväg, och vilka ska du sikta in dig på att prata med när du väl är på plats. Vad är ditt budskap och vad vill du uppnå? Fila på en slagkraftig hisspitch som skapar intresse och ett givande första intryck redan från starten. Du får inte en andra chans i Almedalen.

3. Ta initiativ
Fastna inte med gamla bekanta som du redan känner utan ta tillfället i akt att knyta nya kontakter som verkligen ger nya chanser och möjligheter.

4. Glöm inte visitkorten
Underskatta inte Gutenberg. Ett visitkort är lätt att både ge och få och ger dig en större chans att bli ihågkommen och att komma ihåg de du har träffat och behöver hålla kontakten med.

5. Var aktiv i sociala medier
Gör avtryck redan före du kommer till Almedalen, inte minst under veckan men också efter. För det är egentligen efter Almedalen som ditt arbete börjar på riktigt när dina nya kontakter ska bearbetas.

Ett litet bonustips: Lämna minglet i god tid och bli hellre känd för den där effektiva personen som gör ett smart och snabbt avtryck än den som blir kvar till sist.

Sandra ingår i teamet från Åkesson & Curry som kommer finnas på plats i Visby, och som gärna hjälper dig att göra din närvaro framgångsrik. Vill du veta mer eller boka ett möte? Kontakta oss här.


Nyheter

Vi har fått ny ägare!

Läs mer här: Chimney köper Åkesson & Curry

Nyheter

Mingla med bravur

Sandra Grill, som är affärsutvecklare och försäljningsansvarig på Åkesson & Curry sedan 2015, har minglat med branschen i 25 år. Förbered dig, ta initiativ och glöm inte visitkorten. Fem snabba tips från vårt mingelproffs. 1. Välj mingel med omsorg Se till att få inbjudan till de mingel där du verkligen har en möjlighet att nätverka […]

Nyheter

Filmtips under Almedalsveckan

Låt andra ta del av vad ni gör i Almedalen genom att föreviga närvaron på film. Vår producent Zebastian Hall visar varför du borde lägga ner mobilen och låta ett proffs filma. Zebastian ingår i teamet från Åkesson & Curry som kommer finnas på plats i Visby, och som gärna hjälper dig att göra din […]

Nyheter

Gör din närvaro framgångsrik i Almedalen

Ulrika Häggroth har stöttat Åkesson & Currys kunder både inför och under Almedalsveckan i flera år. Ulrika, som till vardags är strateg och kundansvarig projektledare, har stor erfarenhet av att hjälpa kunderna utveckla sin kommunikation och sitt varumärke. Almedalen beskriver hon som en Roskildefestival för samhällsintresserade. Hur råder du dina kunder att bäst förbereda sin […]

Nyheter

Så får du ut det mesta av Almedalsveckan

Kommunicera ert budskap så att det verkligen når fram, mingla med framgång och hur gör du för att inte drunkna i intryck? För att få ut det bästa av Almedalsveckan gäller det att förbereda sig väl. Vår medarbetare Mats Janson har bevakat frågor direkt på plats för våra några av våra kunder i sex år och delar några av sina tips inför en av årets mest späckade veckor.

Nyheter

Vi hjälper dig att lyckas i Almedalen

Almedalen är en unik plats för att nå ut med sina budskap och bilda opinion. Samtidigt är det en utmaning att tränga genom bruset med sin kommunikation. Föratt lyckas räcker det inte att bara vara där. Det gäller att systematiskt förbereda sig inför Almedalen, vara aktiv på plats och slutligen följa upp kommunikationen efteråt. Vi […]

Nyheter

Tre år i rad: nominerad i Årets Byrå

Vi är glada över vår nominering till Årets Byrå – ett bevis för att våra kunder är nöjda med vårt arbete.

Nyheter

Årets julklapp – ett bidrag till UNICEF

God jul och gott nytt år önskar vännerna på Åkesson & Curry

Nyheter

Vi är ATG:s första externa contentbyrå!

Åkesson & Curry ska hjälpa ATG med digitalt redaktionellt innehåll riktat mot återförsäljare och ATG-ombud.

Nyheter

Dubbel vinst i Publishingpriset!

Vid årets upplaga av Publishingpriset kammade Åkesson & Curry hem priset i båda kategorierna vi var nominerade i. Bättre Liv och Paper fick varsin utmärkelse.

Vill du veta mer om Content Marketing?

Kontakta Sandra Grill